Fra tid til annen får vi det for oss at det kan være smart å anbefale andre sider, og det er nettopp det vi skal gjøre i dag på denne deilige mandagen. Dager som dette står ikke like høyt i kurs hos alle, og vi gjør derfor vårt beste for å gjøre ukestarten litt bedre for deg.

Det er ingenting å vente på og vi går derfor rett på sak i dag: hvis du ønsker å ha en fast side som kommer med oppdaterte og friske artikler og hvor du kan finne mye interessant stoff så kan vi trygt anbefale denne.

Siden heter altså Radionytt.no og årsaken til at vi fant frem til denne er egentlig ganske enkel: vi har skrevet endel om cfd handel tidligere her på våre sider, og i vår søken etter enda mer informasjon snublet vi over denne artikkelen (lenken). Den var såpass god og velskrevet at vi valgte å linke til den, og samtidig gi deg et godt tips om en flott nettside med mye interessant innhold. Siden kan kanskje virke litt som en konkurrent for oss, men det bryr vi oss fint lite om. Medielandskapet er så stort og mangfoldig at det burde være godt rom for å løfte frem andre sider som gjør det godt – og det gjør så definitivt denne.

Fokuset på nettsiden ligger på nyheter innenfor det som må kunne betegnes som radiobransjen, og mange års erfaring med publisering gjør at dette er en oppdatert og flott kilde til informasjon om dette spennende feltet. I disse tider har vi jo også DAB og DAB+ problematikken som gjør at nyheter fra dette feltet er veldig aktuelt.

Vi fikk jo for eksempel med oss i forrige uka at svenskene har skrinlagt hele DAB-prosjektet og at Norge derfor blir det eneste landet som slukker FM-nettet. Er dette noe som interesserer deg så kan du enkelt og greit besøke denne nettsiden og følge med videre!