Fra tid til annen kommer man over en blogg/nettside som har en utforming som er noe litt utenom det vanlige, og det er dette vi har oppdaget i dag. Nettsiden vi her snakker om er sjarmerende i all sin enkelhet, men på forsiden har man en slags forklarende tekst om hva tanken bak siden er. Selv om man skulle tro at det var en taxiside, så er det langt i fra det. Det er en liksom-kjøretur vi tas med på, og underveis i denne kjøreturen er det sjåføren som har hovedrollen, og det gjennom å få prate fritt om forskjellige ting som opptar ham!

Egentlig er dette en klassisk situasjon som vi faktisk opplever i det virkelige liv og dette er med på å gjøre hele opplegget mer interessant enn kun en ‘vanlig’ blogg. For en som har kjært taxi i London er det faktisk enda mer realistisk og totalt sett er dette en positiv lese opplevelse for den som er interessert i slikt.

Temaene spenner vidt – meget vidt! Ingenting er for lite til å skrives om og heller ingenting er for stort, og det betyr t man kan få alt fra anbefalinger om sminking på nett til større økonomiske spørsmål – og det er nettopp slike sider man trenger flere av. Det finnes mer enn nok av nettsider som har ‘spesialisert’ seg på sitt felt og her kan vi trekke frem interiør- og klesblogger. Vi har utvilsomt sett nok av de reklamerende rosabloggene som med sitt reklamerende språk i bunn og grunn kun er usjarmerende. Og når vi opplever noe om usjarmerende ender vi enkelt og greit med å lukke øynene for den – det blir rett og slett for kjedelig!

Uten at det er til forkleinelse for noen – vi liker når det blir litt spesielt, litt utenom det vanlige som vi ser hver eneste dag. Det får være grenser for hvor mange artikler om sponsede barnevogner man kan være interessert i å lese om.