Vi har for vane å anbefale nettsider her hos, og dette gjør vi jo relativt ofte. Det finnes rett og slett mye godt lesestoff der ute som man kan dra nytte av, men det er å finne de riktige sidene som virkelig er kunsten og som er vanskelig å få til.

Nettstedet vi sikter til denne gangen heter Pekestokken.no, og dette er rett og slett et godt navn på en side og som automatisk gir oss en rekke assosiasjoner. Navnet tilsier at man kan finne mye informasjon på sidene og det er jo naturligvis dette man gjør! Man finner massevis av kulturelle opplysninger, et godt utvalg av velskrevne artikler samt forskjellige oppskrifter på ting man kan gjøre, som for eksempel hvordan man oppretter seg en blogg. Slike artikler finnes det jo massevis av, men det er få som er så velskrevne som den du finner der.

Nettsider som dette er vanskelig å bygge opp og det krever naturligvis enormt med tid. Man kjenner alle til den ‘fortvilelsen’ når man skal starte skrivingen på et nettsted og erkjenner at ‘her er det veldig tomt’, Det tar nemlig betydelig med tid og innsats å bygge opp et velfungerende nettsted, men hvis man er flinke med å publisere materiale på jevnlig basis vil man fort oppdage at sidene får mer kjøtt på beina, og det er da det begynner å bli skikkelig moro.

Pekestokken er en nettside som ser morsom ut å drive, og her er det masse kunnskap som ligger i bunn – det skal man ikke være redd for å se! Man kan bla seg frem og tilbake og finne interessante artikler om det aller meste, og slike nettstedet trenger vi flere av. Oppfinnsomheten til nordmenn er stor, så det er rett og slett ingenting å vente på hvis man bobler over av gode ideer som man ønsker å dele med andre. Det er rett og slett bare å gjøre det!