Det finnes sannsynligvis forbrukslån i de fleste oppegående land rundt omkring i verden, og naturligvis finnes også disse tilbudene i Sverige. I Sverige har norske Bank Norwegian begynt å stjele markedsandeler og det er ingen tvil om at Kjos og Co gjør det godt også der.

Det finnes i Sverige som i Norge en hel haug med slike banker og det å holde oversikten er ikke nødvendigvis den enkleste saken i verden – det skal være helt sikkert. Det man da kan gjøre er som vi skrev i en annen artikkel som vi publiserte i forrige uke å anvende seg av en låneformidler. En av de aller skarpeste på dette feltet i Sverige er ingen ringere enn Lånemäklaren, som med sitt velklingende navn hjelper låneklare svensker til å få det beste lånetilbudet som markedet kan tilby. Dette er en strålende tjeneste som drives av STK Finans AB. Du kan lese mer om tilbudene de har i denne artikkelen.

Vel, vel, når nå det er sagt så kan vi vel saktens fortelle litt mer om forbrukslånene. Det er enkelt å søke om et lån som dette og å fylle ut den forenklede søknaden tar knappe to minutter. Deretter vil denne søknaden pushes ut til alle de samarbeidende bankene som i sin tur igjen vil komme med et svar veldig raskt. Når alle svarene er returnert vil du få muligheten til å plukke ut det billigste lånet og da har du spart det for en betydelig mengde med arbeid. Lettere kan det faktisk ikke gjøres!

Lånet kan du som kjent bruke til alt hva hjertet måtte begjære men for å være litt økonomisk måteholden anbefaler vi at du investerer i noe som har en faktisk verdi i stedet for å blåse bort alle pengene på en dyr utenlandsreise eller noe slikt – men igjen, det er du som er sjefen over dine penger og vi ønsker bare å komme med våre gode råd!