Bare slapp av: vi regner med at det gamle Guns’n Roses-gjenget som vi kjenner fra Appetite for Destruction og Use You Illusion-tiden er en saga blott og at de også vil forbli det i fremtiden.

Når dét er sagt så har faktisk bandet dukket opp i en ny kontekst som vi langt i fra hadde sett for oss, og denne ‘nyheten’ kom vi over på et musikknettsted.

Det altså ikke snakk om noe ny musikk eller nye konserter, for å si det slik, da vel og merke med originalbesetningen, men at den gamle musikken har dukket opp på en ny og uventet arena. Vi har faktisk beveget oss inn i iGaming-industrien og i den spennende casinoverden. Gjengen har rett og slett blitt udødeliggjort i sin egen spilleautomat, og dette hadde vi virkelig ikke sett for oss.

Hvilken avtale de har gjort for å gå med på dette må fuglene vite, men det ligger sikkert en pen slump med penger tilgjengelig for de gode, gamle medlemmene av bandet.

Fokuset i spillet har nemlig vært å portrettere Guns’n Roses fra bandets gullalder, og derfor er det låter som ‘Welcome to the jungle’ som blant annet pryder automaten. Spillet gir oss bilder og snutter fra bandets glanstid samt at man har en egen setliste med musikk som man kan velge.

Dette er en morsom tilnærming som faktisk kan sørge for at bandet får nye fans. Det er jo ingen tvil om bandets historiske posisjon: de var et av de absolutt beste som har stått med sine ben på planeten, og albumet Appetite for Destruction er et av tidenes aller skarpeste.

Det er altså veldig interessant å se at det til stadighet åpner seg nye muligheter, og for de bandene som er dyktige og flinke så er det så definitivt muligheter til å tjene seg noen ‘sårt tiltrengte’ penger basert på tidligere prestasjoner. Og selv om de kanskje ikke trenger disse pengene, så må vi få lov til å si at vi unner bandet litt ekstra tid i rampelyset.