Hva kan man vel elske mer enn litt sladder om en superkjent kjendis? Veldig lite når sant skal sies, og det er jo faktisk litt interessant å få med seg hva som skjer i den store glamorøse hverdagen til disse superstjernene!

Jepp, det er nå én ting, men en annen ting er å finne en skikkelig kilde som kan gi oss den beste sladderen som er å oppdrive på nettet, for det er nettopp det som er utfordringen. Forholdsvis ferske Buzzly er i så måte en glitrende eksempel på hvordan man kan drive et nettsted som dette. Her plukkes det ut en spennende sak eller video omtrent daglig og man blir dermed ikke dynget ned i massevis av forskjellige nyheter om temaet.

Man får ikke alt som skjer med seg, men man får med seg det aller beste, og det er jo tross alt det som er det viktigste. Nettsidene har litt forskjellig innhold, og her er det en god del humorvideoer men også en god del nyheter som retter seg mot nettopp kjendiser. Hvor de henter denne underholdningen fra må fuglene vite, men morsomt og interessant er det i alle fall.

Vi er jo litt nyfikne som personer, ikke sant, og vi har vel alle sittet på legekontoret og bladd litt løst og ledig i Se og Hør? Nysgjerrigheten pirres og det er mye spennende lettbeint underholdning å få med seg! Innrøm det – du liker det du også.

Men hør: det er helt ok. Det er lov å like å lese om slikt, og for å se det fra den positive siden: man leser i hvert fall!

All lesing er bedre enn ingen lesing, og vi anbefaler deg å klikke på vår lille kjendislenke i toppen av saken for å komme til sidene deres. Der finner du som sagt mye knakende god underholdning som du kan hygge deg med.

Dagens tips!