Det er ikke bare i Norge at det finnes låneformidlere, og dette er uten tvil noe man er opptatt av også i utlandet. I saken vi refererer til i denne artikkelen så presenteres denne finansielle hjelpeordningen, og det som er så morsomt er at det refereres til en norsk side der.

Arikkelen, som du finner her, er meget fyldig og godt skrevet, og vi skal ta et kjapt lite resymé av det som kommer frem der.

En lånemeglers rolle er rett og slett å være et mellomledd som fungerer som en link mellom et individ og en bank, hvor individet er ute etter et lån og er på utkikk etter en bank som kan gi det beste tilbudet. Alle de som har vært ute etter et lån vet nøyaktig hvor mye arbeid det kan være med å finne et godt tilbud og de vet også at det kreves innsending av en rekke søknader. Dette kan man unngå ved å bruke en megler ettersom det hos disse anvendes automatisere systemer som gjør denne prosessen enkel men samtidig effektiv!

Kort og godt betyr det at du som person bare sender inn én enkelt søknad til lånemegleren, og at denne igjen sender denne ut til en hel del banker via sine systemer. På denne måten får man gjort en jobb som vanligvis ville tatt i hvert fall én dag gjort i løpet av noen få minutter. Deretter er det bare å vente på svar fra de forskjellige bankene og deretter motta det tilbudet som gir de aller beste betingelsene.

Det er ikke rart at slike tjeneste er i ferd med å bli veldig populære, og når man tenker på hvor lånevillige nordmenn er så er det kanskje ikke så rart. Det beste av alt er allikevel at disse tjenestene er helt gratis å anvende seg av og at de gjør en prosess som er vanskelig og langtekkelig til å bli en opplevelse av letthet og hastighet!