Vi har sikkert snakket om dette med kredittkort tidligere og hvor mange fordeler det er å bruke slike kort, men vi skal på ny ta en kjapp liten gjennomgang her. Det finnes så mange fordeler at hvis man er riktig så lur så kan man samle opp massevis av fordeler som man kan benytte seg av.

En av de store fordelene med kredittkort er at man kan benytte det som betalingsmiddel når man skal ut å reise med jobben og for å dekke kostnadene forbundet med slike reiseaktivitet. Det som er så utrolig fordelaktig med å bruke kredittkortet er naturligvis for det første at du slipper å måtte legge ut for alle kostnadene – for det er det ikke alle som har muligheten for til enhver tid. I tillegg til dette så vil alle kostnadene vises på regningen som man får kort tid etterpå, og dermed slipper du å ta vare på en hel haug med kvitteringer. Du får en spesifisert oversikt over hva pengene har gått til og dermed vil din arbeidsgiver lett få oversikten og deretter kunne betale ned det utestående beløpet.

Dette med å bruke kredittkortet når man er på jobb er naturligvis en smart ting, men er man smart på andre måter også kan man skaffe deg flere fordeler ved å bruke kort. Hvis man tenker på Eurobonus så kan man faktisk koble dette kortet sammen md MasterCard, og dermed får du poeng på absolutt alt du måtte betale med kortet! Dermed er veien kort opp til det å bli Sølv, Gull eller til og med Diamant-medlem, og da har man en rekke fordeler i vente. Man kan for eksempel vinke farvel til køståing på flyplassene, og i tillegg har man muligheten til å hygge seg på alle loungene som finnes rundt omkring i verden. En lounge fremfor en avgangshall er to forskjellige virkeligheter, og hvis man har muligheten til dette så er det bare å prøve det.