Kjenner du til navnet Emil Meek? Den norske MMA-kjempen kom på alles lepper da han i løpet av 45 sekunder nedkjempen Rousimar Palhares – også kalt for MMA-sportens skurk. Han skal etter sigende være en ufair type som bruker skitne triks for å vinne kampene sine, og det var derfor ekstra stor glede å spore, også internasjonalt, at nordmannen nedkjempen denne mannen.

Dette førte til en ekstremt stor interesse fra utlandet, og det var jo ingen hemmelighet at Meek hadde lyst til å komme inn i UFC – sportens hellige gral og det absolutt gjeveste av forbundene som finnes pr. i dag.

Rousimar Palhares er en aldri så liten legende som har gått 12 kamper i buret, noe som visstnok skal være et høyt antall. Vi sitter vel med følelsen av at når man taper en match så har man ikke så mange muligheter i UFC, og at Meeks sier mot legenden var av det oppsiktsvekkende slaget.

Som sagt gjorde seieren inntrykk og kort tid etterpå ble Meek intervjuet i det anerkjente showet MMA Hour, og journalisten der hadde følgende å si:

– Det har ikke vært helt på nivå med Conor McGregor, men folk har hjemsøkt meg ganske lenge for å få ham med her. Han brukte under ett minutt på å slå Palhares, det er ganske sjokkerende greier.

Når det gjelder MMA, så sitter vi vel med litt blandede følelser. Er dette en sport eller er det en slåsskamp? Vi heller vel litt mot det siste, og selv om et er elementer av kamsport ute og går her så må vi være såpass ærlige at vi tenker at dette minner aller mest om en ren slåsskamp. Det er jo naturligvis regler ute og går her, men vi synes allikevel at dette kan minne aller mest om et rent slagsmål der det aller meste er tillatt.

Du kan lese mer om MMA op dette nettstedet.

Her kan du forresten se Meeks rundjuling av Palhares, og vi kan vel også anbefale en titt i kommentarfeltet også!