Nettshoppingen tar seg opp for hvert år som går og i fjor økte netthandelen med solide 12%. Mange nordmenn bruker bankkortet sitt når de skal gjøre opp for seg, men det anbefales fra eksperthold at man benytter seg av kredittkortet – for sin egen sikkerhets skyld.

Når man bruker kredittkortet får man en faktura tilsend i posten i ettertid for det kjøpet man har gjort, og da har man i tillegg allerede fått varen tilsendt. Fordelen med dette er at man derfor har muligheten til å kontrollere om varen man har fått er i samsvar med det man skal betale – altså at man faktisk har fått det produktet som man har betalt for. Ettersom man betaler etterskuddsvis med kredittkortet så kan man rett og slett nekte å betale hvis man ikke er fornøyd med varen, men man må jo natulrigvis melde fra til nettbutikken først om dette.

Kredittkortet er også bra å bruke når man skal bestille reiser ettersom man har en god del rettigheter forbundet med slike kort, og deriblant hvis det blir kanselleringer av avganger eller lignende. Da har man full returrett på pengene og man kan dermed være sikker på at man ikke vil lide noen økonomiske tap.

Kortene har flere gode egenskaper og vi anbefaler at du klikker på linken for å lese deg opp om disse. Der er det mye god og lettlest informasjon som du kan sette deg inn i.

Når du skal bruke kredittkortet ditt anbefaler vi at du betaler tilbake det du er skyldig før den rentefrie perioden er over, for hvis ikke vil det begynne å løpe renter på beløpet du har brukt – og som kjent så vet du kanskje at rentene på slike kort er kostbare greier. Dette er gjeld man ikke vil ha stående å betale på, så det er enkelt og greit bare å ta rev i seilene og forsøke å kvitte seg med denne gjelden så raskt som overhodet mulig.