rr

I midten av septembet hyller radiobransjen seg selv under Prix Radio, og flere priser ble delt ut til programmer som hadde utmerket seg. Utmerker seg, det gjør Radioresepsjonen og også i år vant de den aller gjeveste av prisene: Årets Radionavn!

Alle mediebransjer med respekt for seg har en årlig prisutdeling, og også i år gjorde den humoristiske trioen i Radioresepsjonen det svært godt!

17 priser

Totalt sett ble det delt ut 17 priser på festen som ble avholdt på Ullevål stadion under Radiodagene 2014, og NRK P3s sterkeste kort, Radioresepsjonen, stakk enda en gang avgårde med hovedprisen som altså er Årets Radionavn. P3 gjorde det forøvrig svært godt og rasket med seg hele 8 priser. Radioresepsjonen vant også i fjor og forsvarte dermed tittelen sin. Programmet har også blitt flyttet fra NRK P3 til den digitale kanalen P13 nylig, og det er faktisk sjette gangen at Bjarte Tjøstheim og brødrene Steinar og Tore Sagen tar med seg denne tittelen fra prisutdelingen.

Kåringen av denne prisen gjøres av lytterne selv og gjennomføres på radio.no – og resultatet der skal ha vist at humorbanden som presenterer lettbeint underholdning stakk av gårde med over halvparten av stemmene – hele 52%

Hedersprisen for i år ble tildelt Kalle Lisberg som tidligere var sjef for P4, og han ble hedret for sin omfattende journalistiske karriere samt for å ha hatt en sentral rolle i utviklingen av kommersiell radio de siste 20 årene.