Visste du at det finnes rullende reklamebyrå? Ja, det gjør faktisk det, og dette er egentlig utrolig fascinerende greier! Hvis du har behov for bildekor (dekor av bil), produksjon av skilt eller noe annet så kan du faktisk ‘risikere’ at det kommer et aldri så lite rullende verksted på besøk til deg i form av en stor varebil.

Inni denne varebilen har de som jobber alle muligheter til å produsere reklamemateriellet til deg, on-site, og dermed kunne teste og prøve ut forskjellige ting uten å måtte vende tilbake til kontorlokalene. Med dagens gode mobilnett har de naturligvis tilgang til sine servere og dette gjør at de ikke behøver å måtte rulle tilbake til arbeidsplassen for å oppdatere filer og lignende. Når de i tillegg har muligheten til å ha med seg store aggregat er de også hjulpet i forbindelse med strøm. Da kan de printe og skjære ut for eksempel folie til bil med en egen spesialmaskin, og dette gjør at arbeidet går kjapt og smidig og faktisk blir billigere for deg i reduserte arbeidstimer og mindre kjøring.

Firmaene som driver med dette blir mer og mer oppfinnsom, noe som tross alt er jobben deres å være, og stadig flere investerer i billån for å kunne tilby sine kunder denne ekstraservicen.

Har man med seg en grafisk designer og en som kan operere maskinene og montere det ferdige produktet er det derfor ingen tvil om at man kan spare både kontorplass og tid – og jeg er helt sikker på at det er gøy å kunne jobbe på denne måten ettersom ingen dager blir helt like. Hvis du jobber i bransjen kan du jo foreslå noe lignende også for din bedrift, for dette er en lønnsom metode å drive på og som sagt gjør det arbeidsdagen mye enklere enn om man hele tiden må forholde seg til kontoret.