Nordmenn er jo et folkeslag som er glade i underholdning, og dette gjelder både gjennom å se på tv eller lytte til radio, eller til med håndfaste aktiviteter som å være på nettet.

Og når det kommer til underholdning så kan man jo aldri komme seg unna det interessante temaet som går på Lotto og andre former for tipping/gambling. Det interessante her er at dette er en interesse som deles i store deler av verden forøvrig, og det er vel kanskje ikke så rart?

Denne underholdningsformen har holdt mennesket i sin hule hånd i tusenvis av år, så vidt vi vet, og hva det er som gjør det er jo aldri godt å si. Uten at man skal kunne konkludere noe videre om dette temaet, så er det vel noen stikkord som trer frem i lyset, og da snakker vi naturligvis om spenning, muligheten til å vinne og underholdning.

Vi tror at drømmen om å vinne store penger er en sterk drivkraft for mennesket på generell basis, og når ting blir underholdende og spennende i tillegg er jo klart at man lar seg rive med!

Hvorfor leverer ellers så mange nordmenn inn den staute Lotto-rekka si år etter år selv om muligheten til å vinne er mikroskopisk? Jo, fordi håpet er der og fordi noen jo faktisk vinner hver eneste uke!

Det sies at ‘håp’ er noe av det farligste som finnes i menneskets sinn, og at falske forhåpninger kan ødelegge et menneske.

Tja, vi kan vel nikke gjenkjennende til det, men samtidig så er jo håp noe som er noe fantastisk! Håp er først farlig når man er fullstendig urealistisk i tankegangen, så at dette er et todelt emne er hevet over enhver tvil.

Men, nok snakk om dette. En liten avsporing i hverdagens kjas og mas kan vel være greit for alle og enhver tenker vi, og så kan vi egentlig bare oppfordre folk til å tenke seg om og være forsiktige!

God førjul!